• Παρουσίαση του «15+7 πολύτιμα μαθήματα&βήματα για καλύτερες σχέσεις» στο Βόλο

  Posted on Μαρτίου 27, 2013 by Τένια Μακρή in Νέα.

   

  Εξώφυλλο 15+7

   

   

   

   

   

   

  Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Βόλου, τη Δευτέρα 1 Απριλίου και ώρα 19:00 οργανώνει στη Λέσχη Κοινωνίας Βόλου «Εξωραϊστική» την παρουσίαση του καινούργιου βιβλίου της κ. Τένιας Μακρή με τίτλο «15+7 Πολύτιμα ¨μαθήματα¨ και βήματα για καλύτερες σχέσεις». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας κ. Τένια Μακρή και η κ. Μαρία Καπάνη. Συντονιστής θα είναι ο κ. Σωτήρης Πολύζος. Την εκδήλωση υποστηρίζουν ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου, ο Σύλλογος Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ» Βόλου, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος «Θέτις» Βόλου και η ΧΕΝ Βόλου.

  Αυξημένο στρες, έντονοι φόβοι, προβλήματα στις σχέσεις, ανησυχία για το σήμερα και το αύριο …
  Ο κόσμος μας νοσεί και έχει ανάγκη από θεραπεία σε όλα τα επίπεδα. Σ΄ αυτό το βιβλίο υπάρχουν 15+7 πολύτιμα «μαθήματα» και βήματα, που μπορούν να μας βοηθήσουν να θεραπεύσουμε τις σχέσεις μας με όλους τους ανθρώπους : Τους γονείς, τα παιδιά, τους συντρόφους, τους αγαπημένους, τους συγγενείς, τους φίλους, τους συνεργάτες, τους συναδέλφους, τους προϊσταμένους μας, αλλά και οποιονδήποτε άλλο συναντάμε στο δρόμο μας. Όπως λέγει η κ. Τένια Μακρή. «είναι ένα βιβλίο, το οποίο έγραφα στο μυαλό μου καθ’ όλη τη διάρκεια της δύσκολης περιπέτειας μου με την υγεία μου, που με δοκίμασε και με μεταμόρφωσε ως άνθρωπο. Είναι ένα βιβλίο για την ελπίδα, την πίστη, την εμπιστοσύνη και τη συγχώρηση.

  Ένα βιβλίο, που βασίζεται στην πεποίθησή μου, ότι διαθέτουμε ατόφια την ικανότητα να εκπαιδεύσουμε ξανά το μυαλό, την καρδιά και την ψυχή μας προκειμένου να θυμηθούν ότι η αγάπη είναι η πιο ισχυρή θεραπεία, που υπάρχει στον κόσμο. Είναι ένα βιβλίο, που θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε πραγματική συναισθηματική και πνευματική γαλήνη».

  Πηγή: magnisianews.gr

  Εξώφυλλο 15+7

Comments are closed.